Vloeibare zeep

Vloeibare zeep
De vloeibare zepen voor lichaam, gezicht en handen wordt gemaakt volgens een traditionele ketelmethode. Deze techniek van verzeping met behulp van natuurlijke plantaardige oliën (olijfolie en kopra) maakt het mogelijk om zeep te vervaardigen zonder enige lozing in het milieu.

Collectie Le Chatelard 1802

Collectie Le Chatelard 1802
Savons de Marseille van Le Chatelard, een natuurlijke handgemaakt zeep, droogt de huid niet uit. PH-neutraal met minimaal 72% olie, dierproefvrij. Subtiel geparfumeerd met bloemen, fruit, etc. Het rijke schuim voedt, hydrateert en laat de huid heerlijk geuren.

Collectie Le Blanc

Collectie Le Blanc
De heerlijk geurende kwaliteitszeepjes van Le Blanc zijn in prachtig geïllustreerde verpakking verpakt. Geurende gastenzeepjes in mooie doosjes, maar ook natuurlijke en ecolgische vloeibare zepen.

Alep zeep Saryane

Alep zeep Saryane
Deze orginele Alepzeep wordt gemaakt in Aleppo in Syrië. De zeep bestaat uitsluitend uit plantaardige oliën. Olijfolie (hoge hydratatie) en Sweet Bay Laurierolie (anti-septische eigenschappen). Geschikt voor dagelijks gebruik en aanbevolen bij huidproblemen, zoals acne en psoriasis.

Zwarte olijfzeep (Hammam)

Zwarte olijfzeep (Hammam)
De zwarte olijfzeep is een uitstekende schrub- en masagezeep. De zeep wordt van oudsher gebruikt in de traditionele Hammams in het Middenoosten. De zeep verzacht, voedt en reinigt de huid diep. Na gebruik voelt de huid niet droog en trekkerig aan.
powered by myShop.com
  • 1 -
  • 2 -
  • 3 -
  • 4 -
  • 5 -
Catalogus2023
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

In winkelwagen