Classique

Classique
Le Chatelard besteed veel zorg aan de presentatie en kwaliteit van haar producten. De Classique-lijn is jarenlang een bekende uitstraling van Le Chatelard geweest. Langzaam transformeert deze klassieke naar een veel modernere uitstraling.

Lavandula Hybrida

Lavandula Hybrida
Le Chatelard heeft recent nieuwe verzorginglijnen en geurproducten in haar assortiment opgenomen. De Lavendula Hybrida zijn producten op basis van de essentiele Lavendel- en Lavandinolie. De nieuwe lijn zal op termijn de Classique lijn gaan vervangen.

Divine Vereine

Divine Vereine
Divine Vereine verzorgingslijn is gebaseerd op de unieke geuren van Verbena. De producten hebben een moderne en stijlvolle vormgeving

Rosamour

Rosamour
De Roos wordt wel de koningin van de bloemen genoemd. Uitgebalanceerde extracten creeren de sfeer van romantiek. Unieke geurende producten voor lichaam en interieur.

Violette Imperiale

Violette Imperiale
Vroeg in het voorjaar ontluikt het viooltje in volle grorie. Napoleon was een groot liefhebber van deze kleurige bloem. Violette Imperiale is de lilakeurige verzorgingslijn van Le Chatelard.

Innocent Cotton

Innocent Cotton
De pluizige katoen geeft een gevoel van zachtheid en geborgenheid, de sfeer die de geuren van Innocent Cotton moeten oproepen. Modern en stijlvol gepresenteerd.
powered by myShop.com
http://www.autourdubain.fr/CampaignProcess.aspx?A=Link&VID=15587261&KID=64746&LID=245228
  • 1 -
  • 2 -
  • 3 -
  • 4 -
  • 5 -
Catalogus2020
Catalogus LeBlanc
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

In winkelwagen