Ons team

De Franse Groothandel.

Welkom op de site van de Franse Groothandel.

Wij zijn een groothandel in ambachtelijke Franse artikelen. Al onze producten zijn van een hoge kwaliteit en veelal ambachtelijk vervaardigd. De zepen en verzorgingsproducten zijn natuurlijk, bevatten geen parabenen en zijn dierproefvrij.

De Franse Groothandel vertegenwoordigt toonaangevende leveranciers uit Frankrijk, zoals Le Chatelard 1802, Licorne en SarYane. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment Marseille- en Alepzepen, Lavendelartikelen, Essentiele oliën, Verzorgingsproducten, Huisparfums en Cadeaus.

Ook vertegenwoordigen wij de speciale producten van Ânes & Sens. Een complete verzorgingslijn gebaseerd op producten gemaakt van ezelinnenmelk, welke beroemd zijn om de verzorgende werking van de huid.

Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van lavendel, ambachtelijke zepen en verzorgingsproducten bent u bij ons ook aan het juiste adres, voor advies en productinformatie. De kwaliteit van onze producten vinden wij uitermate belangrijk, evenals een goede relatie met onze klanten. Wij komen dan ook graag bij u langs om onze producten te introduceren.

In de toekomst zal ons assortiment steeds worden aangevuld met nieuwe artikelen van huidige en nieuwe Franse leveranciers.

Wij wensen u veel winkelplezier.

Met vriendelijke groet,

Ella van Kampen

De Franse Groothandel

Lees meer
  • 1 -
  • 2 -
  • 3 -
  • 4 -
  • 5 -
Catalogus2023
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

In winkelwagen