Collectie Savonitto

Collectie Savonitto
De kwaliteitszepen van Maitre Savonitto worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met respect voor mens en milieu in een kleine zeepfabriek in het hart van de provence. De gebruikte ingrediënten zijn natuurlijk, biologisch afbreekbaar, traceerbaar en ecologische verantwoord. Er wordt zoveel mogelijk met lokale producten gewerkt en uitsluitend met RSPO-gecertificeerde palmolie. De essentiële oliën en ingrediënten Zijn biologisch of afkomstig van duurzame biologische landbouw. De verpakkingen van de zepen zijn van natuurlijk FSC gecertificeerd of recyclebaar materiaal.

Zeep aan koord

Zeep aan koord
Deze Ovale zeep aan een koord gemaakt van linnen is niet alleen heel praktisch in gebruik, maar zorgt ook voor een mooi decoratief effect in je badkamer.

Savon Cube

Savon Cube
De zeepblokken hebben een ruwe en onregelmatige vorm, dit geeft de zeep een stoere en rustieke uitstraling. De zepen worden geleverd in een kartonnen verpakking die tevens als display te gebruiken is.

Savon Boite Bois

Savon Boite Bois
Het ronde zeepje in houten doosjes is typisch Frans. De grotendeels exfoliërende zeep, verrijkt met zoet amandel- of druivenpitolie en heidebloem of duindoornpoeder zorgt voor de exfoliërende werking. De houten doosjes zijn gemaakt van Frans/Europees populierenhout met PEFC-label. de zepen worden geleverd in een kartonnen verpakking die tevens als displat te gebruiken is.

Savonitto

Savonitto
De tijdloze "Savonitto" 100gr heeft een ruim assortiment aan geuren en kleuren. Zepen met liefde gemaakt in de Provence. Hoofdzakkelijk verrijkt met zoete amandelolie. De zepen worden geleverd in een kartonnen verpakking die tevens als display te gebruiken is.

Savon Fantaisies

Savon Fantaisies
Zeep in verschillende unieke vormen. Behalve decoratief ook heerlijk geurend en verzorgend. Het koord is gemaakt van linnen.

Harten zeepjes

Harten zeepjes
Fraaie hartenzeepjes in 5 geuren, ieder met zijn eigen werking. De zepen worden geleverd in een kartonnen verpakking die tevens als display te gebruiken is.
powered by myShop.com
  • 1 -
  • 2 -
  • 3 -
  • 4 -
  • 5 -
Catalogus2023
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

In winkelwagen